Szilárdkával és történetével évekkel ezelőtt találkoztunk. A legutóbbi konzultációt követően Szilárdka orvosa kereste meg Alapítványunkat, ugyanis nagy előrelépés tapasztalható, jó irányba halad a kisfiú kezelése, javasolt lenne folytatni az elkezdett munkát a gyógyulás érdekében.

Szilárdka számára a következő műtét előtti kivizsgálás, a műtét, valamint az utazás és szállás költségeinek fedezésére indítunk online gyűjtést. Az ő teljes kezelése még hosszú ideig tart, de így két nagy lépéssel közelebb kerülhetne Szilárdka ahhoz, hogy ő is teljes életet élhessen végre.

A nyolcéves kisfiú már 5 műtéten és számtalan kezelésen van túl. Kétoldali ajak- és szájpadhasadékkal született, és néhány év itthoni kezelést követően Alapítványunk és támogatók segítségével sikerült egy magyarországi klinika orvosainak szaktudása által jelentős előrelépéseket elérni a kisfiú rendellenességeinek korrigálásában. Legutóbb 2019. októberében egy speciális fogszabályozó készülék felhelyezése és egy hosszabb ideig tartó kezelés okán tartózkodott szüleivel külföldön a kisfiú, majd novemberben a család saját forrásaiból fedezett egy újabb kivizsgálást és orvosi konzultációt. Az orvos felajánlásával a következő műtétet a lehető legkedvezményesebb áron tudná elvégezni a klinika, és mi ebben kérjük a család nevében az adományozók segítségét!

Ha segíteni szeretne Szilárdkának, kattintson az “Adományozok” gombra!