Hasenec Tímea – elnök

Az alapítvány elnöke, cégtulajdonos. Szereti, ha Timinek szólítják. Szabadidejét legszívesebben párjával tölti. Rajong a nyárért, a hegyekért, a kalandregényekért és a sportautókért. Legnagyobb félelme egy szeretett személy elvesztése. Háziállata egy ékszerteknős, akit Tekinek becéz. Fontos értékek számára az őszinteség, egyenesség, odafigyelés és a kölcsönös tisztelet.

3
Balázs Brigitta – karitatív koordinátor

Kommunikációs szakember, szociális területen végzett önkéntes- és munkatapasztalattal. Legfőbb érték számára a család. A folyamatos tanulásban, alkotásban, és rendezvények szervezése során tud igazán kibontakozni. Érdeklődik a digitális művészetek iránt. Kedvenc területe az adománygyűjtő kampányok tervezése, szervezése. Fontos számára az egyenesség, a tisztelet, és a környezetre való odafigyelés. Tizenkilenc éve cserkész.

3
Balázs Renáta – karitatív koordinátor

Szociális munkás, teológus. Érdeklődik a lélek dolgai, a kertészkedés, barkácsolás és a főzés iránt. Fontos számára az igazság, a szabadság, az emberi méltóság, a társadalmi felelősségvállalás, a hétköznapi hősiesség, az őszinteség és a folyamatos fejlődés. Lassan négy éve Alice cica boldog gazdája.

3
Tankó Emőke – karitatív koordinátor

Pszichológiából, teológiából, illetve tanácsadásból szerzett egyetemi oklevelet. Szívügyének tekinti a gyermekvédelmet, a gyermekek lelki, pszichológiai egészségének megőrzését. Szeret programokat szervezni, tervezgetni, önkénteskedni, (hegyes vidékekre) kirándulni és rajzolgatni. Fontosnak tartja az őszinteséget, az elismerő szavakat, segítségnyújtást, minőségi időt és a pontosságot.

3
Nagy-Kercsó Katalin – titkárnő

Marketinges és szociológus. Ha csinál valamit, azt szereti szívvel-lélekkel tenni, és ezt keresi másokban is. Mindig tanul valamit, ha teheti. Nyughatatlan, a kalandok, új tapasztalatok szerelmese. Fontos számára az egymás iránti tisztelet, egyenesség, a dolgokhoz és emberekhez való pozitív hozzáállás. Kreativitását sminkeléssel fejezi ki.

3
Gál Szabolcs – webfejlesztő

Programozó, webfejlesztő több mint 10 éve. Szereti a munkáját, főleg ha ez által másokon is segít. Nagy természetjáró, minden egyes élőlényt csodálattal figyel. Sok természet- és dokumentumfilmet néz. Legújabb hobbija a fotózás, amit amatőrként lelkesen tanul.