Hasenec Tímea – elnök

Az alapítvány elnöke, cégtulajdonos. Szereti, ha Timinek szólítják. Szabadidejét legszívesebben párjával tölti. Rajong a nyárért, a hegyekért, a kalandregényekért és a sportautókért. Legnagyobb félelme egy szeretett személy elvesztése. Háziállata egy ékszerteknős, akit Tekinek becéz. Fontos értékek számára az őszinteség, egyenesség, odafigyelés és a kölcsönös tisztelet.

3
Tankó Emőke – tanácsadó, szociális referens

Pszichológiából, teológiából, illetve tanácsadásból szerzett egyetemi oklevelet. Szívügyének tekinti a gyermekvédelmet, a gyermekek lelki, pszichológiai egészségének megőrzését. Szeret programokat szervezni, tervezgetni, önkénteskedni, (hegyes vidékekre) kirándulni és rajzolgatni. Fontosnak tartja az őszinteséget, az elismerő szavakat, segítségnyújtást, minőségi időt és a pontosságot.


Géczi Renáta – adománygyűjtő menedzser

Kommunikációs szakember, fiatalok tehetséggondozásában és projektmenedzsmentben szerzett munkatapasztalattal. Szeret tervezni-szervezni, utazni, világot látni, kézműveskedni és gasztronómiai törekvései sem elhanyagolhatóak. Érdekli a pszichológia. Fontos számára az alaposság, a kölcsönös tisztelet, egymásra figyelés, a jó szándék és a pozitivitás.

3
Balázs Brigitta – kommunikáció és PR referens

Kommunikációs szakember, szociális területen végzett önkéntes- és munkatapasztalattal. Legfőbb érték számára a család. A folyamatos tanulásban, alkotásban, és rendezvények szervezése során tud igazán kibontakozni. Érdeklődik a digitális művészetek iránt. Kedvenc területe az adománygyűjtő kampányok tervezése, szervezése. Fontos számára az egyenesség, a tisztelet, és a környezetre való odafigyelés. Tizenkilenc éve cserkész.

3
Nagy-Kercsó Katalin – rendezvényszervező

Marketinges és szociológus. Ha csinál valamit, azt szívvel-lélekkel teszi, és ezt keresi másokban is. Mindig tanul valamit, ha teheti. Nyughatatlan, a kalandok, új tapasztalatok szerelmese. Fontos számára az egymás iránti tisztelet, egyenesség, a dolgokhoz és emberekhez való pozitív hozzáállás. Kreativitását sminkeléssel fejezi ki.


Hasenec Irénke és József – fordítók

Szeretik minden szabadidejüket együtt tölteni, sokat túráznak és sétálnak. Van két csodálatos akitájuk: Maya és Aiko, akik nagyon tudnak hízelegni és sok szeretetet adni. A kreativitás, az új dolgok felfedezése mindig egy új élmény számukra. A pontosság, figyelmesség, tiszteletadás egy pár dolog az erényükből.


Antal Orsolya – Erőd segítőtárs

A Louis Pasteur Egészségügyi Posztlíceum végzős diákja. Azért szereti az önkéntes munkát, mert általa új embereket, barátokat, véleményeket ismerhet meg és egy csapat tagja lehet. Úgy gondolja, a jövőben a hivatása során hasznosíthatja ezeket. Szabadidejét szereti a szabadban tölteni egy jó könyv mellett, de az új kalandokat sem veti meg.


Szimma Henrietta – fordító

Használt modern nyelveket, angolt és németet tanult Brassóban és Kolozsváron. Adatelemzőként dolgozik és szabadúszó fordító. Úgy gondolja, hogyha a fordítással önzetlenül segíthet az alapítványnak, ezt többszörösen kapja vissza az önkéntes munka „értékes ajándékai” által: hála, öröm, siker, tudás gyarapítása gyakorlati úton.


Szabó Ildikó – Erőd segítőtárs

Angol-francia szakot végzett. Szereti az új kihívásokat, mert ezek által ismeri meg jobban önmagát. Igazi feltöltődést jelent számára, amikor gyerekek közt van. Őket tartja a legőszintébb embereknek és sokat tanulhatunk tőlük, például határtalan szeretetet. Imád férjével sokat kirándulni és motoros túrákon részt venni. A legfontosabb értékek számára a szeretet és az őszinteség.


Máthé Nóra – Erőd segítőtárs

Kolozsváron tanult történelmet. Gyermekkori álma, hogy taníthasson és gyerekekkel foglalkozhasson. Általános iskolás korában került kapcsolatba először az önkéntességgel, a helyi ifjúsági szervezetnél kamatoztatta tudását. Fontosnak tartja a mai felszínes, rohanó világban rávezetni a fiatalabb generációt az emberi értékekre. Szabadidejét a barátaival és a versesköteteivel tölti. Nagy Harry Potter rajongó.

Légy te is Juventuttis!
Önkénteskedj nálunk!