Hasenec Tímea
Hasenec Tímea

Elnök

Az alapítvány elnöke, cégtulajdonos. Szereti, ha Timinek szólítják. Szabadidejét legszívesebben párjával tölti. Rajong a nyárért, a hegyekért, a kalandregényekért és a sportautókért. Legnagyobb félelme egy szeretett személy elvesztése. Háziállata egy ékszerteknős, akit Tekinek becéz. Fontos értékek számára az őszinteség, egyenesség, odafigyelés és a kölcsönös tisztelet.

Balázs Brigitta
Balázs Brigitta

Karitatív koordinátor

Kommunikációs szakember, szociális területen végzett önkéntes- és munkatapasztalattal. Legfőbb érték számára a család. A folyamatos tanulásban, alkotásban, és rendezvények szervezése során tud igazán kibontakozni. Érdeklődik a digitális művészetek iránt. Kedvenc területe az adománygyűjtő kampányok tervezése, szervezése. Fontos számára az egyenesség, a tisztelet, és a környezetre való odafigyelés. Tizenkilenc éve cserkész.

Balázs Renáta
Balázs Renáta

Karitatív koordinátor

Szociális munkás, teológus. Érdeklődik a lélek dolgai, a kertészkedés, barkácsolás és a főzés iránt. Fontos számára az igazság, a szabadság, az emberi méltóság, a társadalmi felelősségvállalás, a hétköznapi hősiesség, az őszinteség és a folyamatos fejlődés. Lassan négy éve Alice cica boldog gazdája.

Gál Szabolcs
Gál Szabolcs

Webfejlesztő

Programozó, webfejlesztő több mint 10 éve. Szereti a munkáját, főleg ha ez által másokon is segít. Nagy természetjáró, minden egyes élőlényt csodálattal figyel. Sok természet- és dokumentumfilmet néz. Legújabb hobbija a fotózás, amit amatőrként lelkesen tanul.