Hasenec Tímea – elnök

Az alapítvány elnöke, cégtulajdonos. Szereti, ha Timinek szólítják. Szabadidejét legszívesebben párjával tölti. Rajong a nyárért, a hegyekért, a kalandregényekért és a sportautókért. Legnagyobb félelme egy szeretett személy elvesztése. Háziállata egy ékszerteknős, akit Tekinek becéz. Fontos értékek számára az őszinteség, egyenesség, odafigyelés és a kölcsönös tisztelet.

3
Tankó Emőke – tanácsadó, szociális referens

Pszichológiából, teológiából, illetve tanácsadásból szerzett egyetemi oklevelet. Szívügyének tekinti a gyermekvédelmet, a gyermekek lelki, pszichológiai egészségének megőrzését. Szeret programokat szervezni, tervezgetni, önkénteskedni, (hegyes vidékekre) kirándulni és rajzolgatni. Fontosnak tartja az őszinteséget, az elismerő szavakat, segítségnyújtást, minőségi időt és a pontosságot.

3
Balázs Brigitta – kommunikáció és PR referens

Kommunikációs szakember, szociális területen végzett önkéntes- és munkatapasztalattal. Legfőbb érték számára a család. A folyamatos tanulásban, alkotásban, és rendezvények szervezése során tud igazán kibontakozni. Érdeklődik a digitális művészetek iránt. Kedvenc területe az adománygyűjtő kampányok tervezése, szervezése. Fontos számára az egyenesség, a tisztelet, és a környezetre való odafigyelés. Tizenkilenc éve cserkész.

3
Nagy-Kercsó Katalin – rendezvényszervező

Marketinges és szociológus. Ha csinál valamit, azt szívvel-lélekkel teszi, és ezt keresi másokban is. Mindig tanul valamit, ha teheti. Nyughatatlan, a kalandok, új tapasztalatok szerelmese. Fontos számára az egymás iránti tisztelet, egyenesség, a dolgokhoz és emberekhez való pozitív hozzáállás. Kreativitását sminkeléssel fejezi ki.

Légy te is Juventuttis!
Önkénteskedj nálunk!