Zsoltika története

Zsoltika 2009-ben született, öt testvérével és szüleivel, nehéz körülmények között, Madéfalván él. Zsoltika története egy gyomorgyulladással kezdődött. A vizsgálatok során sajnos a gyomorproblémákon túl kiderült, hogy baj van a szívével is, epilepsziás és legyengült az immunrendszere. Marosvásárhelyre és Sepsiszentgyörgyre járnak vizsgálatokra, az utazásokkal és a kezeléssel járó költségek nagyon megterhelőek a család számára. Fél évre elegendő utazás- és étrendkiegészítő-támogatás összegyűjtését tűztük ki célul, ennek érdekében online adománygyűjtést indítottunk 2020. szeptember 28-án.

Összefogásunk eredményeként, köszönhetően mindazoknak, akik úgy érezték, segíteni szeretnének Zsoltikának, rekordidő alatt gyűlt össze a kitűzött összeg, sőt azt jóval meghaladva összesen 1569 lejt adományoztak jótevőink. Az összeg egy részét, 1049 lejt banki átutalással, és további 520 lejt online bankkártyás adományozással juttattak el alapítványunkhoz a segíteni vágyók.

Zsoltika jelenleg általános kivizsgálásokra és a már diagnosztizált problémákkal kezelésekre jár, szülei és dédnagymamája igyekeznek megtenni mindent, hogy a kisfiú a megfelelő kezelésekre eljusson probléma nélkül, amiben az összegyűlt adomány fontos segítséget jelent.