Project Description

Akárhogyan is alakuljon az iskolakezdés ebben az évben, egy dolgot biztosan tudunk: tanszerre idén is szüksége lesz minden gyermeknek. Még azoknak a gyermekeknek is, akiknek a szülei nem tudják ezt megvásárolni. Töltsük meg együtt idén is a nélkülöző gyermekek iskolatáskáját!

Jótékonysági tanszergyűjtést indítunk, hogy csíkszeredai és Csíkszereda környékén élő rászoruló gyermekek iskolakezdését tegyük szebbé, könnyebbé. Ha segíteni szeretnél, adományozz új vagy használt, de kifogástalan állapotban lévő füzetet, írószert, iskolatáskát, tolltartót szeptember 8-ig a Zenit+ papírüzletben (Márton Áron utca 14. szám), a Papírmadár papírüzletben (Nagyrét utca 25. szám) az üzletek nyitvatartási programja szerint, vagy a Juventutti Alapítvány irodájában (Kőrösi Csoma Sándor utca 2. szám) naponta 8 és 16 óra között. Alapítványunk 100 nehéz körülmények között élő iskolás gyermeknek juttatja el az adományokból készített tanszercsomagokat, még iskolakezdés előtt.

Segíts te is, hogy ők is új, teli táskával, új lendülettel és ugyanolyan mosollyal kezdhessék az idei tanévet, mint társaik. Köszönjük a gyermekek nevében is a segítséged!