2021. május közepén indult a Hamm alkalmazás azon kezdeményezése, amely során online adományokkal volt lehetőség hozzájárulni ahhoz, hogy nélkülöző gyermekeket lephessünk meg közösen gyermeknap alkalmából pizzával.

A Hamm főpartnereként abban segítettünk, hogy olyan rászoruló gyermekek tömhessék meg a pocakjukat finom pizzával, akiknek csak nagyon ritkán lehet ilyen élményben részük, vagy akik eddig még egyáltalán nem is kóstolták ezt a gyermekek által igen kedvelt finomságot. Igen, ilyen gyerekeket is ismerünk, és most a kezdeményezésnek hála őket is meglephettük! Hogy a lehető legtöbb gyermeknek segíthessünk, Alapítványunk mellett a Hamm partnere volt még a Caritas (Székelyudvarhely és Gyergyószentmiklós) és a Mallersdorfi Ferences Nővérek (Székelyudvarhely) is.

Az akció során, közel három hét alatt összesen 5755 lej adomány gyűlt össze a Hamm által létrehozott online adománygyűjtő felületen, a teljes összeg egy részéből vásárolt pizzákat (2000 lej) a Gyulafehérvári Caritas, a fennmaradó összegből vásárolt pizzautalványokat pedig Alapítványunk juttatta el rászoruló és mélyszegénységben élő gyermekekhez. Emellett rászoruló gyermekek nyári táborai során további 40 pizza kerül szétosztásra, ugyancsak az akciónak köszönhetően.

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki bekapcsolódott, aki segített! Köszönjük a bizalmat, köszönjük, hogy az Alapítványunkkal kapcsolatban álló családok részesülhettek ebben a csodálatosan kedves gyermeknapi meglepetésben. Örülünk, hogy a Hamm partnereként ismét segíthettünk nekik!