A június mindenki számára az igazi nyár hangulatát hozza el, már-már érezni a vakáció, a pihenés ízét, s ha bár az eddigi években erre nem igazán volt példa, idén a nyarat is jótékonysági akcióval indítottuk.

Jelen akció kapcsán, külön köszönettel tartozunk Gheorghe Gheorghita-nak, a GG Pix vezetőjének, aki különféle szabadtéren használható, színes, szórakoztató játékokat ajánlott fel, így az ő kezdeményezésére és a cég jóvoltából, valamint alapítványunk hozzájárulásával, jelentős támogatásban és sok meglepetésben részesülhetett rengeteg kisgyermek és családja.

Jól ismerve a pártfogolt családok helyzetét, nehézségeit, szerettük volna, az otthon eltöltött időt színesebbé varázsolni számukra, és így ebben a formában a hasznos és a szórakoztató adományokkal megtöltött csomagjaink a legjobb időben kerülhettek a legmegfelelőbb helyekre.

Az akciónk során, amely a tervezést és beszerzést követően június 15-16. között zajlott, összesen 20 család 102 gyermekének adtuk át a nyárindító csomagokat, amelyek a felajánlott játékok mellett tartós élelmiszerekben bővelkedtek.

Köszönjük ezúton is a csomagok előkészítésénél nyújtott segítséget a fiatal önkénteseinknek, minden adományt a GG Pix-nek és vezetőjüknek külön köszönjük azt is, hogy a csomagok átadásában is segítségünkre volt, így közösen csalhattunk mosolyt a több mint száz csillogó szemű kisgyermek arcára. Tartalmas és szép nyarat kívánunk továbbra is! 

Az akcióról készült elszámolási kimutatás itt olvasható.