Iunie aduce adevărata atmosferă de vară pentru toată lumea, aproape că poți simți gustul vacanței și al relaxării, și deși acesta nu a fost chiar un exemplu în anii trecuți, anul acesta am început vara cu o campanie de caritate.

În legătură cu această campanie, îi datorăm mulțumiri speciale lui Gheorghe Gheorghiță, managerului GG Pix, care a oferit o varietate de jocuri colorate, distractive, care pot fi jucate în aer liber, așa că, din inițiativa sa și din partea companiei, precum și din contribuția fundației noastre, mulți copii mici și familiile lor au primit un sprijin semnificativ si multe surprize.

Cunoscând bine situația și dificultățile familiilor adăpostite, am dorit să le facem mai colorat timpul petrecut acasă, și astfel, în această formă, pachetele noastre pline cu donații utile și distractive au putut ajunge în cele mai potrivite locuri, în cel mai bun moment.

Pe parcursul campaniei noastre, care a avut loc în perioada 15-16 Iunie, le-am oferit în total celor 102 copii din 20 de familii, pachetele de start de vară care, pe lângă jucăriile oferite, conțineau și multe alimente durabile.

De asemenea, dorim să îi mulțumim lui GG Pix și managerului lor pentru toate donațiile, în special pentru că ne-au ajutat cu livrarea pachetelor, astfel că împreună am putut să punem un zâmbet pe fețele a peste o sută de copii mici cu ochi strălucitori. Vă dorim o vară frumoasă și plină de sens!