A Karácsonyi JóPont akció gyűjtési időszaka lezárult! A héten csomagoljuk a tartós élelmiszereket, hogy még minden családhoz karácsony előtt elérjünk. Köszönjük mindenkinek a segítséget és támogatást, hamarosan részletes beszámolóval is jelentkezünk!


Gondoljunk idén is a rászoruló családokra, és közös erővel segítsünk a csíkszeredai, és Csíkszereda környékén élő, kevésbé szerencsés gyermekeknek ezáltal!

Ebben az évben célunk, hogy minél több szerény körülmények között élő többgyermekes családot meglephessünk tartósélelmiszer-csomaggal, valamint tisztító- és tisztálkodási szerekből álló csomaggal. A Karácsonyi JóPont akcióban három módon adományozhat idén, aki segíteni szeretne:

1. Keresd fel az élelmiszeradomány- , és higiéniai termékgyűjtő Karácsonyi JóPontjainkat december 17-ig!

Vásárold meg adományaidat, és hagyd a Juventutti Alapítvány logójával ellátott nagy gyűjtőládákban legkésőbb 2018. december 17-ig! Jelenleg 2 termékgyűjtő JóPontot tudsz felkeresni, kérünk, hogy az adományok sérülésének elkerülése érdekében figyeld meg az alábbi listákat. Már 1-2 termékkel is nagyon sokat segítesz!

  • A piac melletti Merkúr Áruházban (Csíkszereda, Piac utca) lévő Tartósélelmiszer-gyűjtő JóPontnál gyűjtjük a következőket: liszt, kukoricialiszt, gríz, prézli, rizs, cukor, pudingpor, kávé, tea, krémporok, kakaó, konzervek (halkonzer, húskonzerv, babkonzerv, borsókonzerv, kukoricakonzerv, stb.), savanyúság, pástétom, paradicsompaszta, lencse, sárgaborsó, szemes paszuly, olaj, só, bors és más fűszerek, száraztészta, spagetti, tarhonya, levestészta, édesség, és más tartós élelmiszerek. Ennél a JóPontnál tehát kérünk, hogy kizárólag tartós élelmiszereket hagyj.
  • A Comcolor emeletén (Csíkszereda, Hargita utca) lévő Higiéniai termékgyűjtő JóPontnál hagyhatod a következőket: wc-papír, nedves törlőkendő, pelenka, szappan, folyékony szappan, tusfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém, dezodor, tisztasági betét, női intim betét, testápoló, krémek, mosószer, mosópor, mosogatószer, mosogatószivacs, súrolópor, drótmosogató, ablaktisztító, fertőtlenítő szerek, tisztítószerek, és más higiéniai termékek.

2. Felkeresheted a városban kihelyezett pénzadománygyűjtő JóPontjainkat is december 17-ig! 

Ha nincs időd vásárolni, ezeken a pontokon megtalálod pénzadománygyűjtő kis ládáinkat, így adományozhatsz 1-2 lejt rászoruló családok karácsonyáért. Az összegyűlt pénzadományokból tartósélelmiszert vásárolunk, hogy még karácsony előtt átadhassuk azt csíkszeredai és környéki családok számára.

Pénzadománygyűjtő JóPontjainkat megtalálod a következő csíkszeredai helyszíneken:

  • Harmopan – minden csíkszeredai Harmopan üzletben megtalálhatóak pénzadománygyűjtő-ládácskáink
  • Novák Cukrászda – Petőfi utca, 34 szám
  • Bakó Cukrászda – Liviu Rebreanu utca, 38 szám és Kossuth Lajos utca 11/13 szám
  • Nagymama Cukrászda – Szabadság tér, 13 szám
  • Mokka Cukrászda – Nagyrét utca, 16 szám (Kaufland épületében)
  • Mixt Com SRL üzletei – Szentlélek utca, 41 szám és Jégpálya utca, 45 szám
  • Juventutti Alapítvány – Kőrösi Csoma Sándor, 2 szám

3. Ha nem itthon élsz, de segítenél: járulj hozzá online adományoddal a rászoruló családok karácsonyának szebbé tételéhez!

Ha nem Csíkszeredában élsz, mégis segíteni szeretnél, online adományozói felületünkön keresztül megteheted, ha a lenti Adományozok gombra kattintasz. Ez a gomb is december 17-ig lesz aktív!

Az online, ezen az oldalon keresztül befolyt adományok teljes összegéből további tartósélelmiszereket vásárolunk csíkszeredai és Csíkszereda környéki családok számára. Ha kérdésed van, hogyan működik online adománygyűjtő felületünk, kattints ide.

Köszönjük mindenkinek a segítséget!