2018. november 24-én ismét összegyűlt babráló kis közösségünk, hogy együtt hangolódjunk a télre, az ünnepekre. Ez alkalommal két téma közül választhattak a lelkes alkotók: őszi-téli hangulatú képkeretet készítettünk termésekkel, és adventi naptárakat is alkottunk.

A képkereteket önkénteseink készítették elő, és itt külön köszönettel tartozunk nekik, valamint a Hargita Megyei Művészeti Népiskolának, hogy az alapanyagokat, illetve László István Tibor tanár úrnak, hogy a lehetőséget biztosította, hogy ezek a gyermekek kézzel készített fakeretekből álmodhassák meg saját hangulatos képkeretüket. A kereteket termésekkel, szalagokkal, gombokkal díszítve csodás ajándékokat alkothattak a gyermekek önkénteseink irányításával.

A másik téma az adventi naptár volt, amit wc-papír gurigából készítettünk. Szerettük volna, ha nem édesség, cukorka, vagy játék bújik meg a kis kuckókban, éppen ezért napi jó cselekedetekkel készültünk, és egy-egy jótettet rejtettünk el a naptárban, hogy egész decemberben jó cselekedetekben gazdag lehessen a karácsonyi várakozás.

Köszönjük mindenkinek, aki eljött, köszönjük önkénteseinknek, hogy mindezt kiötletelték, és hogy segítségükkel újabb sikeres foglalkozást tudhatunk magunk mögött.