Hogyan?

Megteheted, hogy úgy segíted munkánkat, hogy közben nem kell jelen lenned a programjainkon. Élhetsz tehát külföldön, vagy más városban, nincs megszabva hol, és mikor végzed el a munkát, te osztod be az időd, együtt csak a határidőket szögezzük le.

Mit jelent az e-volunteering?

Az e-volunteering olyan önkéntes tevékenységet jelent, amely során a tudásodat az internet segítségével hasznosítod, így segítve munkánkat. Az önkéntesség ezen formája online működik, online kérünk fel feladatok elvégzésére és online is kell azokat elvégezni, amikor időd van rá, ahol neked a legmegfelelőbb.

Miben tudnál nekünk segíteni?

Az e-volunteering több különböző típusú feladatot foglal magába, de mi most elsősorban fordítókat várunk, akik segítenek naprakészen tartani honlapunkat, közösségi oldalainkat hogy ne csak magyarul, hanem románul és angol nyelven is folyamatosan olvashatóak legyenek beszámolóink, híreink, jótékonysági felhívásaink.

Kit keresünk?

Olyan felelősségteljes önkénteseket keresünk, akik magyar-angol, vagy magyar-román fordításokat szívesen vállalnának, tehát román, vagy/és angol nyelvismerettel rendelkeznek.