,,Zsoltika a ajuns la spital cu gastrită, însă acolo au aflat că băiețelul are probleme cu inima, suferă de epilepsie și are imunitatea slăbită.  Trebuie să meargă la mai mulți doctori în Târgu Mureș și Sfântu Gheorghe, însă acest lucru este foarte greu fiindcă situația financiară nu le permite” – străbunica lui Zsoltika.

Băiețelul are 11 ani și este din localitatea Siculeni, unde trăiește în condiții modeste împreună cu cei cinci frați ai săi, și mama bolnavă incapabilă de lucru de numeroși ani. Tatăl copiilor este păstor, astfel se întâmplă că acesta trebuie să fie departe de familia lui pentru a le  putea oferi ajutor financiar.

Străbunica băiatului ne-a contactat deoarece dorește ca nepotul ei să aibă parte de o copilărie sănătoasă și fericită chiar și în condiții modeste.

Ne-am hotărât să pornim campania de donații pentru a-i ajuta în procesul de cumpărare a  suplimentelor necesare sănătății băiatului și deplasările la doctori pentru acest an. Suma pe care dorim să o adunăm este de 500 lei.

Dacă dorești să îl ajuți pe Zsoltika apasă pe butonul Donez!

Pe lângă donația prin card online, există și posibilitatea de transfer bancar cu ajutorul următoarelor date:

Fundația „Juventus” Alapítvány

Cont în lei: RO29 BTRL 0210 1205 2417 56XX

Cont în euro: RO98 BTRL EURC RT00 2417 5601

Banca Transilvania Miercurea Ciuc

Observație: ZSOLTIKA

Le mulțumim tuturor pentru ajutor!